Waarom voor ons kiezen?

Uw succes dankzij ons kmo-advies

KMO Team stimuleert u als ondernemer naar duurzaam bedrijfsucces. Ons netwerk van onafhankelijke, betrouwbare en ervaren specialisten ondersteunt u in alle belangrijke aspecten van het

ondernemerschap. De interactie tussen de KMO Teamleden garandeert specifieke oplossingen met een fundamentele meerwaarde voor uw zaak.

Uw sector, onze specialisatie

Elke ondernemingsvorm of bedrijfsector kent zijn eigen kenmerken en steeds wijzigende wetgevingen. Bovendien is de bedrijfsomgeving evenmin een constante. Daarom verstrekt KMO Team kmo-advies in specialisaties per sector. Dankzij

permanente opleiding blijven onze medewerkers op de hoogte van alle wetswijzigingen en veranderingen in de ondernemerswereld. U kunt dus rekenen op professioneel en actueel totaaladvies, volledig op maat van uw onderneming.

Compleet & gebruiksklaar advies

KMO Team ontwikkelde een volledig servicepakket aan kmo-advies waarmee we elke onderneming op maat bedienen. Met één van onze medewerkers bespreekt u uw situatie en uw noden: financiële en bankzaken, fiscaal en juridisch advies,

administratieve ondersteuning, personeelsdossiers, IT-services en risicobeheer. U krijgt hapklaar advies: praktisch, duidelijk en ‘to the point’. Zo tillen we uw onderneming samen naar een hoger niveau.


Contacteer ons

Onze Missie

KMO Team staat u als ondernemer bij in uw streven naar duurzame successen in bedrijfsvoering. We bieden een compleet service-pakket van kmo-advies waarmee we elke onderneming op maat bedienen.


Onze Visie

Partnerschap met reële meerwaarde KMO Team streeft een langdurig partnerschap na met uw bedrijf. Als ondernemer kunt u zich beroepen op ons specialistennetwerk. Ieder van hen beheerst één of meer belangrijke aspecten van de bedrijfsvoering.


Dankzij permanente opleiding zijn onze medewerkers steeds op de hoogte van eventuele wetswijzigingen of veranderingen binnen de sector. Hierdoor kan je rekenen op professioneel en actueel totaaladvies.

Steeds op maat van jouw onderneming. Dankzij de interactie tussen de KMO-Teamleden en de directe, correcte communicatie, creëren wij een reële meerwaarde met specifieke oplossingen.

Nieuw! KMO Business Center

Op zoek naar een co-workingplek, opleidings- of vergaderruimte om te huren?

Het unieke KMO Team Business Center ten noorden van Antwerpen verzamelt onze expertise onder één dak met vergaderruimtes, co-workingplekken & opleidingsruimtes die op hun beurt een uitvalsbasis kunnen vormen voor andere ondernemers.

Ontdek de mogelijkheden

Stel ons je vragen!

Heb je een vraag of aanbeveling voor ons? Kom je graag eens een kijkje nemen in ons Business Center? Neem dan zeker even contact op. Wij staan je met veel plezier te woord!

Contacteer ons
Back to top