12 Dec

Time Management 2022

Schrijf je hier in

Beschrijving:

Tijd is een zeer democratisch iets. We hebben allemaal 24u op een dag, 7 dagen per week. En toch lijkt het dat sommigen meer kunnen doen met hun tijd dan anderen. Werk kan een aanzienlijk deel van de koek opeisen. We nemen er nog graag die klant bij of zetten onze tanden graag in dat uitdagende project of we durven niet “neen” zeggen als onze leidinggevende ons een taak toeschuiven. Hierdoor worden we gedwongen om steeds harder te rennen, springen, duiken, vallen opstaan en weer door te gaan. We snakken naar adem en onze hobby’s, familie en jijzelf schuiven meer en meer op de achtergrond. Timemanagement helpt je om op een efficiënte manier aan de slag te gaan. We helpen je om de juiste focus te bepalen, tijdig “neen” te zeggen en om efficiëntie in te bouwen in je werk. Hierdoor haal je meer uit je dag en kan je alles in balans houden.

De opleiding zal bouwen op 4 pijlers: zelfinzicht: waar sta ik op dit moment in mijn (professioneel) leven? Wat zijn belangrijke waarden voor mij en hoe reflecteren die waarden zich in mijn professionele leven? doelen: welke concrete doelen stel ik? Zijn deze realiseerbaar en hoe staan deze in verhouding tot mijn professionele leven? soft skills: wat is er in mijn gedrag nodig om te kunnen streven naar een evenwichtig timemanagement en naar een gezonde balans tussen werk en privé? hard skills: welke concrete methoden en technieken kan ik gebruiken om mijn werktijd op een gezonde en efficiënte manier te kunnen structureren? De opleiding is een interactieve sessie waarbij theorie en praktijk hand in hand gaan. De materie wordt concreet en 'tastbaar' aangereikt aan de hand van concrete oefeningen die ondersteund worden door een korte en krachtige theoretische onderbouw.

De volgende concrete onderwerpen worden hierbij aangesneden:

1) oefening rond waarden en persoonlijke kompasvisie
2) SMART-model en oefening rond het stellen van doelen
3) model van Eisenhouwer: prioriteiten stellen, spanningsveld tussen urgente en essentiële taken
4) oefening takenboom: aanschouwelijk maken van functie in beeld
5) omgaan met verstoringen
6) assertiviteit: grenzen stellen en 'neen' durven zeggen

Info:

Wanneer:

Maandag 12 december 2022

Timing:

13:30 tot 17:00

Planning:

Ontvangst met koffie vanaf 13u00

Doelpubliek:

Iedereen

Docent(en):

Pim Vandijck

Inschrijven tot:

02-12-2022

ITAA aanvraag:

goedgekeurd

Uren permanente vorming:

3.25

Locatie:

KMO Team Business Center CVBA
Brechtsebaan 30
2900 Schoten

Bijdrage voor dit seminarie:

€199 (excl. 21% btw)

De opleiding wordt georganiseerd door KMO Team Opleidingen, een KMO Portefeuille geregistreerde dienstverlener (DV.0222137). Afhankelijk van de locatie en grootte van uw onderneming, kan u tot 30% subsidie genieten op het bedrag excl BTW.
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden m.b.t. onze opleidingen.

Schrijf je in

Heb je al eerder deelgenomen aan een opleiding van KMO Team? Log je dan in via het portaal. Neem je voor de eerste keer deel aan een opleiding? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in.

Portaal
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Hou mij op de hoogte van nieuws over

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Bedankt voor je aanvraag. Zodra de bestelling verwerkt is, ontvang je een bevestiging van inschrijving.
Er is een fout opgetreden, gelieve contact op te nemen met KMO Team Opleidingen (mail opleidingen@kmoteam.com), wij helpen je graag verder.

Extra deelnemer toevoegen:

Verwijderen
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Stel ons je vragen!

Heb je een vraag of aanbeveling voor ons? Kom je graag eens een kijkje nemen in ons Business Center? Neem dan zeker even contact op. Wij staan je met veel plezier te woord!

Contacteer ons
Back to top