24 Jan

Leiderschapstraject teamleaders - kick off

Beschrijving:

IN-COMPANY

Deze opleiding is vooral bedoel voor junior leidinggevenden. Dit zijn mensen die een klein team binnen een kantoor aansturen of dit binnenkort gaan doen. Tijdens de opleiding ontdek je veel over inzicht in jezelf en anderen en leer je hoe je door middel van een coachende aanpak mensen kan engageren, motiveren en doen groeien. Uiteraard maken we ook voldoende tijd vrij om inzichten aan te reiken rond feedback zodat je met de juiste impact moedige gesprekken kan voeren en erover terugkoppelen naar de kantoorverantwoordelijke.

Tijdens de kick-off bijeenkomst komen we met onze groep samen voor een introductie, maken we praktische afspraken en organiseren we een oefening rond het thema leiderschap. De teamactiviteit kan bestaan uit oefeningen, discussies en ludieke groepsoefeningen.

Info:

Wanneer:

Maandag 24 januari 2022

Timing:

09:00 tot 12:30

Planning:

Ontvangst met koffie om 8u30

Broodjeslunch na de opleiding

Doelpubliek:

In-Company

Docent(en):

Pim Vandijck

Inschrijven tot:

17-01-2022

ITAA aanvraag:

goedgekeurd

Uren permanente vorming:

3,25

Locatie:

KMO Team Business Center CVBA
Brechtsebaan 30
2900 Schoten

Bijdrage voor dit seminarie:

€199 (excl. 21% btw)

De opleiding wordt georganiseerd door KMO Team Opleidingen, een KMO Portefeuille geregistreerde dienstverlener (DV.0222137). Afhankelijk van de locatie en grootte van uw onderneming, kan u tot 30% subsidie genieten op het bedrag excl BTW.
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden m.b.t. onze opleidingen.

Stel ons je vragen!

Heb je een vraag of aanbeveling voor ons? Kom je graag eens een kijkje nemen in ons Business Center? Neem dan zeker even contact op. Wij staan je met veel plezier te woord!

Contacteer ons
Back to top