16 mei

LinkedIn Advanced (NM)

Beschrijving:
Waarom zou je deze LinkedIn Workshop volgen? Velen denken dat het een tweede Facebook is, of zien het nut niet in van een profiel. Toch liggen er heel wat (job)kansen verscholen en is LinkedIn vandaag niet meer weg te denken als je professioneel communiceert met klanten, vrienden, connecties of collega’s. Maar wat is er erger dan géén LinkedIn -profiel hebben? Juist, een onvolledig of gebrekkig profiel hebben en dit magische stukje sociale media niet optimaal inzetten. Tijd om daar verandering in te brengen!   Wat heb ik aan deze Workshop?  Je LinkedIn-profiel updaten blijkt vaak een hele klus, en waar begin je dan aan?  Mocht je nog geen profiel hebben leren we jou alle basics en zorgen we dat je vanaf dag 1 een professioneel ogend en onderscheidend profiel hebt. Denk bijvoorbeeld aan do’s & dont’s, praktische tips, ‘best practices’ en hoe je best post, comment, liked of shared.  Heb je al een profiel, maar weet je niet exact hoe je dit ten volle kan inzetten voor je bedrijf, employer branding of het vinden van nieuwe leads? Ook dan krijg je van ons tips & tricks om jouw professioneel sociaal kanaal volop in te zetten en te optimaliseren. Praktisch  In functie van je niveau kan je inschrijven op Basic of Advanced. Basic is voor wie nog geen of onvolledig LinkedIn profiel hebben of nog maar net eentje hebben aangemaakt. Advanced voor wie graag meer gevorderde tips & tricks willen en interesse hebben in tools, het algoritme en hoe je posts het grootste bereik krijgen en automatisering.   We werken in groepjes van max. 10 personen en zorgen voor een interactieve en didactische 1-op-1 sessie.  Het doel is om van jullie échte ambassadeurs te maken op LinkedIn.

Info:

Wanneer:

Donderdag 16 mei 2019

Timing:

13:00 tot 15:15

Planning:

Onthaal met ontvangstkoffie en broodjes is voorzien vanaf 12u30.

Doelpubliek:

895

Docent(en):

Michaël Van Royen

Inschrijven tot:

09-05-2019

BIBF erkenningsnummer:

NVT

IAB erkende vormingsoperator:

NVT

Uren permanente vorming:

2u

Locatie:

KMO Team Business Center
Brechtsebaan 30
2900 Schoten

Bijdrage voor dit seminarie:

€159 (excl. 21% btw, incl. catering)

De opleiding wordt georganiseerd door KMO Team Opleidingen, een KMO Portefeuille geregistreerde dienstverlener (DV.0222137). Afhankelijk van de locatie en grootte van uw onderneming, kan u tot 40% subsidie genieten op het bedrag excl BTW.
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden m.b.t. onze opleidingen.

Stel ons je vragen!

Heb je een vraag of aanbeveling voor ons? Kom je graag eens een kijkje nemen in ons Business Center? Neem dan zeker even contact op. Wij staan je met veel plezier te woord!

Contacteer ons
Back to top