Woning

Brand

Een woning is voor de meeste Belgen het kostbaarste bezit. Ongetwijfeld wil je deze voor later optimaal beschermen. Maar soms blijkt dat niet genoeg te zijn : brand, storm, water, natuurrampen en steeds vaker ook aanrijdingen heb je helaas niet onder controle. En de schade kan vaak tot desastreuze gevolgen leiden. Bovendien kan je woning ook schade toebrengen aan anderen door losgerukte dakpannen of ander loskomend materiaal bij slechte weersomstandigheden. Andere voorbeelden zijn legio;

een brand door kortsluiting of ontploffing kan bijvoorbeeld ook het gebouw naast jouw huis vuur doen vatten of beschadigen. In dat geval kan je burgerlijk aansprakelijk worden gesteld en lopen de kosten nog hoger op. Als goede huisvader/ moeder verzeker je dus best jouw woning. Dat geldt trouwens voor zowel eigenaars als huurders. Huurders moeten immers op het einde van het contract de woning in de oorspronkelijke staat teruggeven. Wanneer er schade is, kan de huurder daarvoor aansprakelijk worden gesteld. De meeste brandpolissen komen finaal ook tussen voor elektriciteitsschade en glasbraak.

Schuldsaldo

Deze polis dekt jouw nabestaanden in tegen de financiële schuldvordering na je overlijden. Vele hypotheekverstrekkers voeren de dekking van deze waarborg in als een contractuele vereiste.

My broker

Wist je al dat je jouw dossier online kan inkijken via het MyBroker Klantenportaal? Snel, efficiënt en veilig!

Meer info

Stel ons je vragen!

Heb je een vraag of aanbeveling voor ons? Kom je graag eens een kijkje nemen in ons Business Center? Neem dan zeker even contact op. Wij staan je met veel plezier te woord!

Contacteer ons
Back to top