Voertuig

Of je nu een fan bent van de wagen, de moto, de fiets of een boot... elk van deze voertuigen moet of kan je verzekeren. Gelukkig, want zo worden jijzelf, je passagiers en je voertuig beter beschermd bij een eventueel ongeval.

Auto

 • BA Auto
  • De autoverzekering is een bij wet verplichte verzekering voor elke eigenaar van een wagen die het voertuig inschrijft. Deze polis vergoedt de schade die door een aanrijding met uw voertuig veroorzaakt wordt aan derden. Alle inzittenden (met uitzondering van de bestuurder) in het voertuig worden mee als derden beschouwd, en zijn dus automatisch meeverzekerd.
 • Kleine omnium
  • Brand: met inbegrip van ontploffing, steekvlammen, kortsluitingen en bliksem
  • Glasbreuk: bij sommige polissen kunnen wij zelfs het systeem van derde betaler voorstellen. In geval van herstelling of vervanging van de voorruit, zijruiten of achterruit hoef je het geld niet voor te schieten.
  • Natuurkrachten (waaronder vallende stenen, hagel, overstroming …) en botsing met dieren.
  • Diefstal: met inbegrip van home- en carjacking en diefstal van de autosleutels.
  • Kosten voor de vervanging van de sloten en programmering van gecodeerde sleutels
  • Kosten door schade bij poging tot diefstal.
 • Grote omnium
  • De volledige omnium vult de dekkingen van de mini-omnium aan met een verzekering van alle stoffelijke schade die het gevolg is van vandalisme, aanrijdingen of andere ongevallen.

Moto

Ook voor een motorfiets moet je een wettelijk verplichte BA Motorvoertuigen afsluiten. Heb je bij ons ook een autoverzekering? Dan kunnen we jou in de meeste gevallen een gunstiger tarief voorstellen! Natuurlijk varieert het tarief ook volgens het type motor dat u op de openbare weg brengt. Meestal stijgt de te betalen premie bij een hogere cilinderinhoud. Ook voor uw moto kan je een omnium verzekering afsluiten. Sommige motorfietsen

hebben immers een stevig prijskaartje zodat het voor dergelijke voertuigen zeker niet onverstandig is deze bijkomende waarborg af te sluiten. Vergeet niet dat een moto nog gemakkelijker te stelen is dan een wagen. Want wie slechte bedoelingen heeft kan de motorfiets immers gewoon in een bestelwagen laden om hem achteraf te ontgrendelen of zelfs te ontmantelen, en de onderdelen te verkopen.

Fiets

In wielergek Vlaanderen waart nog de geest van de echte flandriens en menig wielerliefhebber en professional beschikt dan ook over diens eigen stalen ros. Maar het is gezien de verkeersellende van de laatste jaren gewoon ook een gezond, goedkoop en snel alternatief om je te verplaatsen in de stad en daarbuiten. Ook elektrische fietsen vinden steeds meer hun weg in het straatbeeld, en kosten vaak toch al aardig wat. Daarom is het nu ook mogelijk je fiets bij ons te verzekeren voor accidentele schade en diefstal. Voor de eigenaars van een elektrisch exemplaar bieden we eveneens een goede dekking! Neem contact op met ons kantoor, en voor een kleine premie kan je met een gerust hart terug uw tweewieler bestijgen…

Boot

Een polis Pleziervaartuig dekt de schade aan het vaartuig (casco) en de inboedel ervan, maar ook de schade aan het vaartuig van derden indien het om een aanvaring gaat. Ook schade door ongevallen met het verzekerde vaartuig is gedekt. Er zijn meerder opties zoals hulp- en bergloon, sleeploon, kosten opruiming wrak en dergelijke.

My broker

Wist je al dat je jouw dossier online kan inkijken via het MyBroker Klantenportaal? Snel, efficiënt en veilig!

Meer info

Stel ons je vragen!

Heb je een vraag of aanbeveling voor ons? Kom je graag eens een kijkje nemen in ons Business Center? Neem dan zeker even contact op. Wij staan je met veel plezier te woord!

Contacteer ons
Back to top