Personeel

Groepsverzekering

De groepsverzekering voorziet de werkgever en (enkele van) de personeelsleden van een extralegaal pensioen. Het is een ideaal en uiterst populair instrument om een extra financieel voordeel toe te kennen aan je werknemers. Bovendien is het ook de goedkoopste manier om op fiscaalvriendelijke manier geld uit de vennootschap te halen!

Hospitalisatieverzekering

Naast het extralegaal pensioen kan er ook nog een hospitalisatieverzekering gekoppeld worden aan de groepsverzekering. Dit vormt een aantrekkelijke alternatieve vorm van verloning die je aan (bepaalde) werknemers kan aanbieden. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Arbeidsongevallen

Krachtens de wet van 10 april 1971 ben je als werkgever verplicht een polis Arbeidsongevallen af te sluiten voor alle werknemers tijdens het werk of op weg van en naar het werk. Een arbeidsongeval wordt omschreven als een plotse gebeurtenis met externe oorzaak (beroepsziekten) die lichamelijke

schade veroorzaakt tijdens en door het uitoefenen van het werk of op weg van en naar het werk. De premie wordt bepaald in functie van de jaarlijkse loonmassa die je uitkeert en wordt uitbetaald bij arbeidsongeschiktheid, hospitalisatie en medische verzorging, invaliditeit en overlijden.

My broker

Wist je al dat je jouw dossier online kan inkijken via het MyBroker Klantenportaal? Snel, efficiënt en veilig!

Meer info

Stel ons je vragen!

Heb je een vraag of aanbeveling voor ons? Kom je graag eens een kijkje nemen in ons Business Center? Neem dan zeker even contact op. Wij staan je met veel plezier te woord!

Contacteer ons
Back to top