Backup

Backup

Een goede en actuele back-up is voor veel KMO’s geen vanzelfsprekendheid. Dat is jammer want het ontbreken van een adequate back-up kan uw bedrijfscontinuiteit serieus in het gedrang brengen. We begrijpen ook zeer goed dat er geen enkele back-up oplossing op de markt is die voor elke KMO de enige juiste is. In elke KMO zijn de noden voor een backup-oplossing anders. Om die reden kan u bij ons kiezen uit een heel gamma van oplossingen. U kiest in samenspraak met ons de backup-oplossing die het beste bij uw bedrijf past.

Waar dient u bij het kiezen van de juiste oplossing vooral op te letten?

  • Wat wilt u gaan back-uppen
    • Gaat het enkel om data bestanden? (word, excel, pdf, etc)
    • Werkt u op een server omgeving en wil u de volledige servers kunnen restoren in geval van calamiteiten?
  • In geval van calamiteiten hoe snel wil u terug operationeel zijn?
  • Kiest u voor een back-up bij u op locatie of wilt u ook een back-up buitenshuis? (wat aan te raden is)
  • Hoe lang wil u back-ups kunnen bijhouden?

Samen zoeken we een antwoord op deze vragen en kunnen wij u zowel in prijs als in kwaliteit de meest adequate oplossing aanbieden.

VOIP

VOIP voor de KMO is de ideale manier om te besparen op uw vaste kosten, contacteer ons voor meer info!

Meer info

Advies en excellente oplossingen

KMO IT Services biedt ons betrouwbaar advies en excellente oplossingen voor onze telefonie, de uitbreidingen en het onderhouden van ons computerpark. Algemene support bij kleine problemen was er tot op heden altijd zeer snel en efficiënt, zodat ons team vlot zonder zorgen kon blijven werken, mailen, bellen, …

Philip Vermeylen

Rhombus

Stel ons je vragen!

Heb je een vraag of aanbeveling voor ons? Kom je graag eens een kijkje nemen in ons Business Center? Neem dan zeker even contact op. Wij staan je met veel plezier te woord!

Contacteer ons
Back to top