Diensten

Infrastructuur

Aangezien IT steeds meer evolueert tot een cruciaal onderdeel van het bedrijfsleven, dient de hele infrastructuur (servers, cliënten, randtoestellen,…) perfect te functioneren. Wij helpen bij het plannen, installeren en onderhouden van de complete IT-infrastructuur.

Beveiliging

De beveiliging van de infrastructuur en data wordt alsmaar belangrijker. Bedrijven zijn steeds vaker het slachtoffer van hackers of de encryptie van cruciale data. Wij helpen je graag bij het inschatten van beveiligingsrisico’s, zowel voor externe als interne factoren. Onze experts beveiligen jouw data op de juiste manier zodat ze enkel beschikbaar zijn voor de juiste personen.

Telefonie

Op zoek naar een telefooncentrale of een vervanging van je huidige centrale? Met 3CX kies je voor een robuuste en toekomstgerichte oplossing die steeds verder ontwikkeld wordt. Bij ons kan je terecht voor zowel lokale als on-site telefooncentrales en cloudoplossingen.

POS & retail

Maak kennis met Lightspeed POS, een kassasysteem dat zowel geschikt is voor retail als voor horeca. Optimaliseer je voorraad en verkoop en leer van jouw cijfers om te groeien met behulp van de uitgebreide rapportage!

VOIP

VOIP voor de KMO is de ideale manier om te besparen op uw vaste kosten, contacteer ons voor meer info!

Meer info

Advies en excellente oplossingen

KMO IT Services biedt ons betrouwbaar advies en excellente oplossingen voor onze telefonie, de uitbreidingen en het onderhouden van ons computerpark. Algemene support bij kleine problemen was er tot op heden altijd zeer snel en efficiënt, zodat ons team vlot zonder zorgen kon blijven werken, mailen, bellen, …

Philip Vermeylen

Rhombus

Stel ons je vragen!

Heb je een vraag of aanbeveling voor ons? Kom je graag eens een kijkje nemen in ons Business Center? Neem dan zeker even contact op. Wij staan je met veel plezier te woord!

Contacteer ons
Back to top