Opstart en begeleiding van je personeelsdossier

In samenspraak met diverse sociaal secretariaten, verzorgt KMO Team Focus de opstart en opvolging van jouw loon- en personeelsdossiers en de daaraan verbonden formaliteiten. Tot en met de aanwerving en selectie van personeel.

HR-advies en -ondersteuning

KMO Team HR Focus is jouw klankbord voor alle HR-gerelateerde onderwerpen en projecten.

Optimalisatie loonbeleid

KMO Team HR Focus gaat voor een praktische, resultaatgerichte aanpak op maat van jouw bedrijf. We zorgen voor de opmaak van:

  • arbeidsovereenkomsten en -reglementen
  • ontslagbrieven
  • policy’s allerhande
  • loonbrieven en alle daaraan verbonden sociale en fiscale documenten

Loonbeleid advies

Verder begeleiden wij je graag bij het invoeren van loonbonusplannen, ontslagprocedures, aangiften economische werkloosheid, alternatieve verloning, opvolgen van de sociaal-juridische actualiteit,…

HR-Diensten

Kwalitatieve HR-diensten door onze HR coach voor jouw werknemers.

Ondernemingsloket

Wij zijn een erkend ondernemingsloket. Bij ons kan je terecht voor inschrijvingen, wijzigingen of stopzettingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen. Evenzo verzorgen wij ook uw publicaties in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Meer info

Persoonlijke service

Voor ons is KMO Team HR Focus een onontbeerlijke adviseur in alles wat met harde HR te maken heeft. Expertise die je als KMO meestal zelf niet in huis hebt. Elke vraag wordt even vriendelijk, correct en snel opgevolgd. Super handig om een tussenpartij te hebben voor het Sociaal Secretariaat met een persoonlijke service.

An Janssens

The Tipping Point

Stel ons je vragen!

Heb je een vraag of aanbeveling voor ons? Kom je graag eens een kijkje nemen in ons Business Center? Neem dan zeker even contact op. Wij staan je met veel plezier te woord!

Contacteer ons
Back to top