Op 1 oktober geeft Marc Anthonissen de fakkel door aan een nieuwe generatie. Bert De Bie zal vanaf dan de rol als CEO van Groep Anthonissen overnemen.

 

Na 40 jaar stopt Marc Anthonissen, Algemeen Directeur van Groep Anthonissen, zijn werkzaamheden bij Groep Anthonissen.

Marc startte de Groep met een eigen kantoor in Zandvliet en was mee de drijvende kracht achter de continue groei. Met meer dan 10 kantoren, verspreid over Vlaanderen is Groep Anthonissen vandaag een gevestigde waarde in de markt van accountancy & fiscaliteit.

Al van bij de start begreep Marc dat de noden van het cliënteel veel ruimer waren dan de cijfers alleen. Hij geloofde dan ook in een veelzijdige dienstverlening, niet enkel in boekhoudkundige kwesties, maar ook in juridische, sociale en organisatorische zaken. Geen louter boekhoudkantoor dus, maar een totaaladviseur, die kmo’s helpt daar waar ze hulp nodig hebben! En dit op een persoonlijke, geëngageerde en vakkundige manier. Met de komst van de KMO Team kantoren doorheen de jaren, is deze visie meer dan ooit een realiteit geworden. Want om totaaladvies te geven, is net deze complementariteit en samenwerking essentieel.

Wij willen Marc graag bedanken voor zijn jarenlange inzet, zijn visie & enthousiasme en wensen hem al het beste toe in alles wat hij onderneemt. Naar de toekomst toe zal hij zijn kennis als extern adviseur aan ondernemers blijven aanbieden.

Marc zal vanaf vandaag, 1 oktober, de fakkel overdragen aan Bert De Bie.

 

Bert is al meer dan 20 jaar actief binnen Groep Anthonissen als kantoorleider van het Boekhoudkantoor in Gent. Hij zal vanaf dan de rol van CEO op zich nemen. “De opdracht is duidelijk” zegt Bert,  “we houden vast aan onze ambitie om kmo’s te helpen in alle aspecten van het ondernemerschap, niet enkel de boekhouding.”

 

Daarnaast zal ook de toenemende digitalisatie een belangrijke rol spelen in de doorontwikkeling van de Groep.

 

 

Back to top