Het aanbod van KMO Business Center

Het unieke KMO Team Business Center ten noorden van Antwerpen biedt vergaderruimtes, co-workingplekken, opleidingsruimtes & privékantoren. Comfortabele ruimtes in een sfeervolle setting.

Vergaderruimtes

Elk van onze vergaderzalen heeft zijn eigen specifieke vormgeving, oogt erg modern en brengt stuk voor stuk de buitenwereld naar binnen.

Bekijk de vergaderruimtes

Opleidingsruimtes

Alle opleidingsruimtes in het KMO Team Business Center beschikken standaard over de meest moderne middelen qua wifi, projectie en presentatiemogelijkheden.

Bekijk de opleidingsruimtes

Co-workingplekken

Onze co-working plekken bieden diverse formules en een uitgebreide dienstverlening: postverwerking, gebruik vergaderruimtes, telefonische permanentie tijdens de kantooruren,…

Bekijk de co-workingplekken

Privékantoren

Aantrekkelijke privé kantoren in een warme omgeving. Het supportteam ter plaatse zorgt er voor dat je je ongestoord op je werk kan focussen.

Bekijk de privékantoren

Functioneel & goed uitgerust

Alle ruimtes zijn uitgerust met de moderne must-haves als wifi, projectie- en presentatiemogelijkheden. Ook beschikken we over een technische opleidingsruimte aan voor gespecialiseerde opleidingen waarbij iedere deelnemer over zijn of haar eigen pc beschikt.

Sfeervolle ruimtes

Functioneel, goed uitgerust en ook leuk vormgegeven: in samenwerking met een architect gaven onze eigen mensen elke ruimte zijn eigen unieke karakter.

“We lieten ons inspireren door het buitengevoel. Het is aangenaam vertoeven in onze vergaderzalen, opleidingsruimtes en co-workingplekken.”

Troeven

  • Talloze vergader, opleidings of co-working mogelijkheden in een uniek kader.
  • Alle ruimtes uitgerust met de meest moderne musthaves.
  • Ruimtes voor 6 tot 100 personen.
  • Verschillende catering mogelijkheden op aanvraag.

Contacteer ons

Co-workingplekken

Onze co-working plekken zijn flexibel inzetbaar en voorzien van alle comfort. Zowel de occasionele kantoorwerker als de dagdagelijkse pendelaar is welkom. Welke formule je ook kiest, je bent zeker van een geïntegreerde en beveiligde IT-infrastructuur, high speed internet, nutsvoorzieningen en de mogelijkheid tot catering. Ook voorzien we een uitgebreide dienstverlening met onthaaldiensten, postverwerking, locker administratie en telefonische permanentie tijdens de kantooruren.De Citytripper

Wil je occasioneel een kantoorruimte huren? Dat kan! Onze co-workingplekken kan je per dag of dagdeel boeken. We bieden ook een handige beurtenkaart aan.

De Doorwinterde Reiziger

Ben je op zoek naar een full service oplossing? Dan kan je je verblijf ook personaliseren, beschik je over een aantal extra kantoor faciliteiten en kan je aan interessante tarieven advies inwinnen bij de collega's van het KMO Team.

Opleidingsruimtes

Alle opleidingsruimtes in het KMO Team Business Center zijn standaard uitgerust met de meest moderne must-haves op het vlak van wifi, projectie en presentatiemogelijkheden. We beschikken over zalen voor 6 personen, maar ook over grote ruimtes met een capaciteit tot 100 personen. Daarnaast bieden we een technische opleidingsruimte aan waarbij elke gebruiker over een eigen PC beschikt.State of the art

Alle opleidingsruimtes in het KMO Team Business Center beschikken standaard over de meest moderne middelen qua wifi, projectie en presentatiemogelijkheden.

Catering

Een opleiding is pas geslaagd als niet enkel de geest maar ook het lichaam gevoed is. Wij bieden verschillende catering faciliteiten aan!

Van klein tot groot

Bij het KMO Team Business Center kunnen opleidingen in kleine of grote groepen gegeven worden. Afhankelijk van de opstelling in de zalen kunnen we een capaciteit van 6 tot 100 personen een plaatsje geven.

De PC klas

In onze technische opleidingsruimte beschikt elke gebruiker over een eigen PC. Handig dus voor praktijkgerichte opleidingen waar de deelnemers tijdens de opleiding een eigen computer nodig hebben.


Vraag uw ruimte aan

De Camping

De Camping kan plaats bieden tot groepen van 60 personen. Ze beschikt over een eigen gezellige coffee corner.


Vraag uw ruimte aan

De Tuintafel

De Tuintafel is een gezellige ruimte voor groepen tot 18 personen.


Vraag uw ruimte aan

De Ligweide

De Ligweide kan in combinatie met de Camping geboekt worden. Maar ook apart kunnen hier groepen tot 40 personen een opleiding volgen.


Vraag uw ruimte aan

De Grote Camping

Heb je nood aan een grote ruimte? De Grote camping kan tot 100 mensen huisvesten. De gezellige coffee corner maakt er een extra leuke ervaring van!


Vraag uw ruimte aan

Kleine zalen

Het KMO Team Business Center berschikt over verschillende kleinere zaaltjes tot 6 personen.


Vraag uw ruimte aan

Vergaderruimtes

Bij ons kan je terecht voor kleine vergaderzalen voor 6 personen tot grote ruimtes met een capaciteit tot 100 personen. Alle ruimtes hebben een moderne look en brengen stuk voor stuk de buitenwereld een tikkeltje dichterbij. In zalen zoals de Camping en de Tuintafel kan je de buitenlucht al bijna ruiken!State of the art

Alle vergaderzalen in het KMO Team Business Center beschikken standaard over de meest moderne middelen qua wifi, projectie en presentatiemogelijkheden.

Kleine en grote ruimtes

Vergaderen in kleine of grote groepen?Afhankelijk van de opstelling in de zalen kunnen we een capaciteit van 2 tot 100 personen een plaatsje geven.

Catering

Vraag zeker naar onze uitgebreide catering faciliteiten!

De Grote Camping

Heb je nood aan een grote vergaderzaal? De Grote camping kan tot 100 mensen huisvesten. De gezellige coffee corner maakt er een extra leuke ervaring van!


Vraag uw ruimte aan

De Camping

De Camping kan plaats bieden tot groepen van 60 personen. Ze beschikt over een eigen gezellige coffee corner.


Vraag uw ruimte aan

De Ligweide

De Ligweide kan in combinatie met de Camping geboekt worden. Maar ook apart kunnen hier groepen tot 40 personen een opleiding volgen.


Vraag uw ruimte aan

De Tuintafel

De Tuintafel is een gezellige ruimte voor groepen tot 18 personen.


Vraag uw ruimte aan

Kleine Vergaderzalen

Het KMO Team Business Center berschikt over verschillende kleinere zaaltjes tot 6 personen.


Vraag uw ruimte aan

Video Conferencing faciliteiten

Ons vergaderruimtes bieden de mogelijkheid video conference calls op te zetten. Zo communiceer je gemakkelijk wereldwijd met relaties of collega’s. Net of je met elkaar in een ruimte zit!


Vraag uw ruimte aan

Kantoor te huur

Perfect uitgeruste kantoren met heel wat faciliteiten en moderne snufjes in een gezellige setting.Privékantoren

Alle kantoorruimtes in het KMO Team Business Center zijn volledig gemeubileerd en klaar om in te trekken.

All in formule

Nutsvoorzieningen en diensten zijn inbegrepen. Zo kan je kan rekenen op een vriendelijke onthaal, heerlijke koffie en een fris gepoetst kantoor.

Supportteam

Onze happiness officer en IT team zorgen ervoor dat je intrek vlot verloopt en je nadien volledig kan focussen op jouw business. We staan steeds voor je klaar!

Kantoor 8 personen

Een ruim en licht kantoor met 8 werkplekken. Als huurder van dit kantoor kan je gebruik maken van allerhande faciliteiten zoals vergaderzalen, receptiedienst, keuken, dranken ... Ook telefonie, internet, toegang tot gemeenschappelijke printers, reiniging van burelen en dergelijke worden voor je geregeld.


Ik kom graag kijken

De IT support overtrof alle verwachtingen

Ik geef regelmatig opleidingen en workshops in lokalen. In tegenstelling tot andere locaties, overtrof de IT support van het Business Center in Schoten echt mijn verwachtingen. Ook de flexibiliteit is voor mij een echte troef. Zo was het perfect mogelijk om een corona-proof training te geven in een extra grote zaal! Tot slot voel je je meteen welkom dankzij host Wendy: een vriendelijke glimlach, een sympathiek woordje… kortom, een thuisgevoel.

Pim Vandijck

Positiviteit.be

Perfecte ontvangst

Dankzij onze samenwerking met het Business Center hebben we onze training een niveau hoger kunnen tillen. De locatie perfect bereikbaar voor onze klanten uit de regio Antwerpen en de meeting rooms zijn uitgerust met alle nodige technische ondersteuning. Tot slot is Wendy echt de definitie van een perfecte office manager: een warme dame die altijd voor je klaar staat. Alleen daarvoor zou ik dit Business Center al aanraden!

Stijn Smet

Silverfin

De vergaderlocatie is een verrijking voor Antwerpen

Onze business manager voor regio Antwerpen-Limburg organiseerde een workshop rond beleggen. De locatie van het Business Center in Schoten bleek ideaal. Onze collega’s werken verspreid over heel Vlaanderen, dus voor ons is het belangrijk dat opleidingsruimtes vlot bereikbaar zijn én voldoende parkeermogelijkheden hebben. De goedlachse ontvangst door Wendy en versgemalen koffie maakten het plaatje helemaal af. Een verrijking voor de regio!

Raf Van de Wyer

Axa Bankagentschap Zandvliet

Onder de indruk van de infrastructuur

Als engineering bureau organiseren we vaak technische trainingen op maat voor onze klanten. In de ‘Bijenkorf’ – de grootste opleidingsruimte van het Business Center – hoeven we ons geen zorgen te maken over de infrastructuur, de inrichting van de zaal of voldoende ventilatie (nog belangrijker in tijden van corona). Ook de catering wordt vooraf uitgebreid besproken met het KMO Team. Ook onze klanten zijn steeds onder de indruk

Dirk Verschueren

Magion

We hadden geen betere plek kunnen kiezen om te vergaderen

Een vlot bereikbaar Business Center in het Antwerpse met ruime parking, de nodige privacy en uitgebreide voorzieningen. Onze eerste meeting met alle SD Worx accountmanagers was meteen een (corona-proof) schot in de roos: van ruime vergaderzalen en feilloze wifi, tot verse catering en topservice door gastvrouw Wendy. Zeker in het noorden van Antwerpen kan je voor vergader- en opleidingsruimtes geen betere locatie vinden dan het KMO Team Business Center.

Frank Van de Wyer

SD Worx

Flexibel huren, geweldig!

Als freelance loopbaanconsultant is privacy erg belangrijk. We zochten dan ook een flexplek of coworking space waar we afgesloten vergaderruimtes konden huren – zowel per dag, als per uur. En dat zowel op weekdagen, als ‘s avonds en in het weekend. Bovendien is het KMO Team Business Center echt ideaal gelegen voor onze klanten uit onder meer Schoten, Kapellen, Antwerpen en Brasschaat. Nog een pluspunt? Zonder twijfel de lekkere koffie.”

Leo Verschueren

ATAC

Zeer vernieuwend!

In december hebben wij voor een 20-tal klanten een ontbijtseminarie georganiseerd. Wendy begreep direct wat mijn wensen waren en stelde ons “De Tuintafel” voor. Doordat onze klanten aan 1 lange vergadertafel konden zitten bracht dit direct een mooie interactieve dimensie teweeg. De setting was zeer vernieuwend. Ook de aangeboden computerapparatuur was van hoogstaand niveau. Om over de aangeboden catering maar te zwijgen, deze was ruimschoots en viel goed in de smaak. Wij komen zeker nog terug!

Ellen Loots

ADE Consultants

Fijne en uiterst vriendelijke organisatie

Wij komen hier zeker terug voor toekomstige opleidingen. We reserveerden de zaal 'Bijenkorf'. De deelnemers hebben voldoende ruimte en beschikken over 2 schermen zodat ze alles goed kunnen meevolgen van het algemene scherm. Alles was tip top in orde en tot in de puntjes geregeld. Heel aangenaam werken op deze manier.

Maëlle Boone

Silverfin

Wij komen zeker terug

Wij hebben recentelijk een opleiding georganiseerd in het KMO Team Business Center. Het warme onthaal, de lekkere catering en de professionele ruimtes met leuke twist maken van dit business center een plek waar je zeker terug naartoe wil komen.

Bert De Bie

Groep Anthonissen

Contacteer ons voor meer info of een reservatie.

KMO Team Business Center

Brechtsebaan 30

2900 Schoten

Vicky Van Den Eede

Happiness Officer

T: +32 (0)3 550 80 11

Contacteer ons
KMO Team Business Center
brechtsebaan 30
2900 Schoten
Weergeven in Google Maps
Back to top